Ny chefredaktör i Hälsingland.

Thomas Sundgren ny chefredaktör i Hälsingland

Uppdaterad
Publicerad

Thomas Sundgren har utsetts till ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Mittmedias tidningar i Hälsingland (Hudiksvalls Tidning, Söderhamnskuriren, Ljusnan och Ljusdalsposten).

Thomas Sundgren tar över efter Gunilla Kindstrand som blir kulturansvarig för Mittmedias titlar. Sundgren tillträder den 15 augusti och har tidigare bland annat arbetat på Aftonbladet som biträdande nyhetschef.

– Jag är enormt hedrad och stolt över att få förmånen att ta rollen som chefredaktör för Hälsingetidningar, och i det arbetet tillsammans med medarbetare och läsare fortsätta det viktiga steget in i den digitala tiden. Jag är också mycket glad över att få vara med på den spännande resa som MittMedia gör, och vara en del av koncernens arbete mot framtiden, säger Thomas Sundgren i ett pressmeddelande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Medier

Mer i ämnet