Ebbot och Miss Li till Peace & Love World Forum

Uppdaterad
Publicerad

Peace & Love World Forum arrangeras fredag och lördag den 4–5 juli. Vilket är tänkt som en mötesplats och ett första steg mot visionen ”Peace & Love 360”. Målet med arrangemanget är att förändra världen genom kultur, glädje, rättvisa och kärlek.

”Vi är oerhört glada och stolta över att få presentera de första inspiratörerna och artisterna, varav flera är internationellt erkända, som kommer till Borlänge i sommar. Och ännu mer stolta är vi över att de väljer att ställa sig bakom de områden vi väljer att fokusera på: en hyllning till mångfald och ett ställningstagande mot rasism”, säger Anki Kjellberg, verksamhetsledare för Peace & Love World Forum, i ett pressmeddelande.

Dalarna – Peace & Love

Miss Li som är en trogen Peace & Love-artist kommer tillbaka till hemstaden Borlänge för Peace&Love World Forum.

”Åren med Peace & Love har varit fantastiskt roliga och händelserika och kommer för evigt finnas i mitt hjärta. Den nya idén kring evenemanget nu känns helt rätt. Just vikten av samtal och fokus på något större än en musikfestival är precis det som gör Peace & Love så speciellt”, säger Miss Li i pressmeddelandet.

Artister

Miss Li, Anders Wijkman, Kartellen, Melissa Horn, Dogge Doggelito, Edda Magnasson, Merle Lefkoff och Ebbot Lundberg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Dalarna – Peace & Love

Mer i ämnet