Foto: Ingela Östlund, Jan-Peter Eriksson och Marie Hägg valbevakar i Gävle.

Följ valdramat med Gävledala

Uppdaterad
Publicerad

Nu ska rösterna i Dalarna och Gävleborg räknas och vi ger er allt under den sannolikt högdramatiska valvakan.

Vi ger er rapporter från de olika politiska valvakorna runt om i Dalarna och Gävleborg.

Gävledalas team besöker bland annat Socialdemokraternas valvaka i Iggesund samt Centerpartiets och Miljöparitets valvaka i Hudiksvall. I Gävle tar vi tempen på Moderaternas och Sverigedemokraternas valvaka. I Falun gör vi nedslag på Feministiskt initiativs valvaka, liksom Kristdemokraternas, Falupartiets, Centerpartiets, folkpartiets samt Västerparitets valvakor.

Val 2014 – Gävledala

Du kommer att få följa dramatiken både via Gävledalawebben och i vår tv-valvaka i Falun, där en rad politiker, ledarskribenter och experter finns på plats under kvällen.

Delta i valdramat via #gävledala

Vi vill också att DU är med och deltar i vår webbvalvala. Ställ dina frågor, diskutera och skicka bilder till oss antingen direkt i vår live-rapportering på webben eller via sociala medier. Använd hashtagg #gävledala på Twitter, Facebook och Instagram. Du kan mejla till oss: gavledala@svt.se.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Val 2014 – Gävledala

Mer i ämnet