Ove Molin och Andreas Dackell går in som nya assisterande tränare i Brynäs. Foto: TT Nyhetsbyrån. Bilden är ett montage.

Nya assisterande tränare till Brynäs

Uppdaterad
Publicerad

Ove Molin och Andreas Dackell går in som nya assisterande tränare i Brynäs.

– För att vi ska kunna utvecklas och ta nästa steg framåt har vi känt att det är nödvändigt att göra vissa förändringar runt A-laget, säger Micke Sundlöv, sportchef i Brynäs IF.

Den nuvarande aaisterande tränaren Janne Larsson blir istället videocoach.

– Med två nya assisterande tränare får Janne Larsson möjlighet att lägga allt sitt fokus på analyser vilket vi känner är nödvändigt, säger Sundlöv.

Ove Molin och Andreas Dackell var med redan förra säsongen runt A-laget, och Dackell har till och från varit med i båset sedan den 23 november.

– Det är verkligen en ära att få vara runt A-laget i Brynäs IF, säger Ove Molin, och det ska bli fantastiskt roligt. Eftersom vi redan jobbat med spelarna en säsong så kommer det kanske inte att bli en jättestor skillnad, men vi kommer att vara ännu mer runt laget än vad vi var förra säsongen.

– Det känns riktigt bra och roligt, och framför allt spännande, säger Andreas Dackell. Vi kommer att jobba vidare på det vi gjorde förra året, med den individuella biten, men nu blir det även mer fokus på lagträningar.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.