James Keene är spelklar för Halmstads BK och kan spela redan på söndag mot sin gamla klubb Elfsborg. Foto: TT

Keene spelklar till söndag

Publicerad

Nyförvärvet James Keene,29, kan spela redan på söndag när Halmstads BK möter Elfsborg.

Det har varit några hektiska dagar på Halmstads BK:s kansli. Först med att få dispens för att värva James Keene trots att transferfönstret är stängt. Klubben fick igenom värvningen eftersom Keene kunnat visa att han aktivt sökt klubben under tiden fönstret varit öppet.

När det lyckades blev den en jakt för att få papprena klara för att han ska kunna spela redan nu på söndag. Så nu kan James Keene möta Halmstadpubliken på Örjansvall redan på söndag då HBK möter hans gamla klubb HBK.

– Det blir en intressant första match, säger han i ett uttalande på klubbens hemsida.

– De har börjat bra, det är ett lag där jag känner många och jag har inte räknat med att kunna spela den här matchen. Det känns härligt och ska bli väldigt kul. Det är Jannes beslut, men oavsett hur han vill använda mig ska jag ge allt jag kan och göra mitt bästa för HBK, säger Keene.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.