Foto: Johanna Vackdahl

Nya chefer till regionen

Uppdaterad
Publicerad

Region Jämtland Härjedalen har utsett två nya chefer. Ny ansvarig för hälso- och sjukvårdsförvaltningen blir Lisbet Gibson – idag chef för Centrum för medicinska specialiteter.

– Det ryms många känslor i detta. Det är spännande och kul, jag får pulsstegring och då vet jag att det är bra, säger hon i ett pressmeddelande

– Lisbet Gibson är väl förankrad inom hälso- och sjukvården. Hon är läkare och neurolog och har jobbat nästan tio år som chef inom vår organisation, säger regiondirektör Björn Eriksson.

Region Jämtland Härjedalen gör om sin organisation och kommer att upprätta en gemensam stab för hälso- och sjukvårdsförvaltningen samt den regionala utvecklingsförvaltningen. Chef för staben blir Mikael Ferm – idag kanslichef på regionen.

– Mikael Ferm har en gedigen erfarenhet både som enhetschef, områdeschef och kanslichef i vår organisation. Han har även jobbat med stabsfrågor i sitt tidigare arbetsliv inom det militära, säger Björn Eriksson i pressmeddelandet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.