Flera klubbar jagar Barrow

Uppdaterad
Publicerad

Fredagens derby på Jämtkraft arena mellan Östersunds FK och GIF Sundsvall kommer att följas av representanter från Premier League-lagen Hull City och Queens Park Rangers. Båda lagen har nämligen fått upp ögonen för ÖFK-spelaren Modou Barrow.

Förutom ovanstående klubbar ska även Bolton, Middlesbrough, Celtic, Swansea och Everton ha visat intresse för Modou Barrow varav ÖFK inlett diskussioner med några av dem.  En av klubbarna, Bolton, ska även enligt uppgift till brittisk media också redan lagt ett bud på 600 000 pund för Barrow. Men det ska vara ett bud som ÖFK redan nobbat.

– Vi är naturligtvis väldigt glada över det intresse som finns för vår förening och för våra spelare, Men nu fokuserar vi dock på fredagens match hemma mot GIF Sundsvall. Eventuella diskussioner om övergångar får vi ta efter den matchen, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg på fotbollsklubbens hemsida.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.