Foto: SVT

Lovar mellobiljetter

Uppdaterad
Publicerad

Kunderna kan bli utan biljetter till Melodifestivalen om de köper biljetterna på den organiserade andrahandsmarknaden. Det menar medarrangören Live Nation.

Nu lovar kritiserade Biljettnu.se att biljetterna finns senast evenemangsdagen.

Live Nation som samarbetar med SVT när det gäller arrangemanget av Melodifestivalen varnade i fredags för att köpa biljetter  via nätsidan Biljettnu.se. Att köpa dyra biljetter innan biljetterna släpps den 24 oktober är en chansning, menar Kristofer Åkesson på Live Nation.

Biljettnu.se tillbakavisar kritiken och säger till SVT att biljetterna ska levereras senast samma dag som evenemanget. Biljetterna blir dyrare eftersom de säljs i andra hand och Biljettnu.se vill ha betalt för att de köpt upp biljetter. Biljettnu.se påpekar att de gånger kunder inte fått biljetter så har de  fått pengarna tillbaka.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.