Foto: SVT

Strippklubben ställer till det

Uppdaterad
Publicerad

Nu är planen att McDragans strippklubb ska öppna även i Storvallen utanför Storlien, något som inte är helt populärt hos Sportringen som tänker öppna en ny butik i lokalerna bredvid på Storvallens fjällcenter.

Dragan Bratic är mannen bakom McDragans, en strippklubb i Mörsil som öppnade i början av 2012. Nu planerar han att slå upp ännu en strippklubb i Jämtland, nämligen på fjällcentret i Storvallen. Något som inte är helt välkommet från de tilltänkta grannarna.

– Det här är ett problem vi måste lösa, det är ju inte bra för oss att ha en butik brevid en strippklubb, säger Sven Persson som är med och startar upp Sportringens nya butik som också ska rymmas i Storvallens fjällcenter.

Exakt när Sportringen kan dra igång sin verksamhet i Storvallen är inte klart ännu, det finns en del frågor att reda ut med hyresvärden som enligt Länstidningen inte vill att det ska förekomma någon striptease på nattklubben.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.