Foto: TT

Norrman förstärker J-Södra inför allsvenskan

Uppdaterad
Publicerad

Den 26-årige mittfältaren Stian Aasmundsen har nu skrivit kontrakt med Jönköpings Södra.

Enligt flera medier har han skrivit ett tvåårskontrakt med klubben. Stian Aasmundsen kommer senast från Mjöndalen som åkte ur den norska högstaligan, uppger fotbollskanalen.se.

– J-Södra har visat ett stort intresse, och för egen del tycker jag att allsvenskan är en spännande liga. Jag vill fortsätta spela på den högsta nivån, säger Aasmundsen till Jnytt.

För P4 Jönköping beskriver J-Södras scoutingansvarige Christer Persson honom som ”en hårt jobbande mittfältare som även bidrar i det offensiva”.

– Han är en duktig passningspelare och har bara spelförståelse. Jag tror att han kan komma in och höja konkurrensen i truppen, säger Persson till P4 Jönköping.

Under lördagen spelade J-södra årets första träningsmatch. Jönköpingslaget mötte IFK Värnamo hemma och matchen slutade 1-1.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.