Pojkvännens julklapp blev för mycket. Foto: Jonas Ekströmer / Scanpix

Gillade inte julklappen – bröt sönder granen

Uppdaterad
Publicerad

Kvinnan fick en utlandsresa i julklapp, men skulle själv stå för hotell och uppehälle. Då såg hon rött och gav sig på både gran och övriga klappar.

Den mycket märkliga händelsen utspelade sig dagen innan julafton i Nässjö. Mannen ville ge sin flickvän något fint och gav henne en resa utomlands i julklapp. Men när hon fick reda på att resan inte täckte omkostnader för hotell och fickpengar fick hon frispel – och ställde därefter till med rejäla scener, skriver nättidningen Jnytt.

Trampade sönder klappar

Enligt en polisanmälan ska kvinnan blivit så besviken och förbannad över sin julklapp att hon i sin ilska bröt sönder plastgranen och trampade sönder flera julklappar som låg under den.

– Det handlar om en relationshistoria. Det var en del dekoration som gick sönder och det slutade med att pojkvännen kastade ut henne. Det blev väl inte riktigt som han hade tänkt sig. Jag har nog inte hört talas om en sån här händelse tidigare, säger Magnus Roman, presstalesman hos polisen i Jönköping till Jnytt.

Istället för utlandsresa misstänks kvinnan nu för skadegörelse.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.