Många misslyckade brott i Sundsvallsområdet inatt.

Flera misslyckade brott i natt

Uppdaterad
Publicerad

Polisen fick natten mot lördag in flera larm om pågående brott. I de flesta fall avslöjade tjuvarna sig själva genom sin klantighet.

I Birsta ertappades en person som skruvade i en moped. Vid kontroll visade det sig att mopeden var stulen. Mopeden beslagtogs och en anmälan om häleri upprättades mot personen som mekade.

I Bredsand bröt sig två personer in i Tempo men istället för att stjäla varor försökte tjuvarna att desarmera larmet. När det misslyckades lämnade de platsen utan stöldgods.

Vid Södra Allén upptäcker några boende en minibuss som kört i diket. En av grannarna försöker ta kontakt med personerna i minibussen men de försvinner då från platsen. När polisen anländer upptäcker de att en av fastigheterna utsatts för inbrott. Bland annat har gärningsmännen burit ut en tv och en massagefåtölj men tvingades lämna stöldgodset efter sig när de ertappades.

En kvinna som hör signalhornet på sin bil tittar ut och ser två okända personer som tagit sig in i bilen. Biltjuvarna avbryter sitt försök att stjäla bilen innan polisen kommer till adressen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.