Full poäng till Gif Sundsvall

Gif Sundsvall tog emot Värnamo på hemmaplan på söndagskvällen. Efter två snabba mål tog det stopp, men Giffarna lyckades hålla emot ända till slutsignal.

Gif Sundsvall brukar hålla sina supportrar på halster så här på höstkanten. Söndagskvällens hemmamöte mot Värnamo var inget undantag. 2-0 efter första halvlek blev 2-1 bara några minuter in i andra, och en nervös väntan på slutsignal följde.

Värnamo satte press på hemmalaget i slutminuterna, men matchen slutade 2-1 och Gif Sundsvall håller sig kvar i tabelltoppen.

Johan Eklund och Pa Dibba gjorde Sundsvalls mål.