Öhman blir kvar i Timrå IK

Uppdaterad
Publicerad

Timrå IK meddelade på torsdagen att förra säsongens assisterande tränare, Jens Öhman, kommer att träna laget tillsammans med Roger Forsberg även nästkommande säsong.

– Jag har trivts jättebra i Timrå IK och samarbetet med Roger fungerade också helt gnisselfritt förra säsongen, och att vi nu får fortsätta jobba vidare känns jättebra. Jag är såklart även glad att föreningen uppskattat det jobb vi gjort, och nu blickar vi framåt med att ta laget till nästa nivå. Målsättningen är såklart en bättre tabellplacering än förra året. I och med att allt nu är klart kan Roger och jag tillsammans starta planeringen för den kommande säsongen, säger Jens Öhman.

Han backas också upp av Timrå Ik:s klubbchef Lars Nolander.

– Som vi tidigare sagt så har Jens hela tiden varit förstavalet som tränare tillsammans med Roger och att vi gjort klart känns jättebra, säger Lars Nolander.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.