ÖSK ser tillbaka på säsongen

Uppdaterad
Publicerad

Idag spelar ÖSK sin sista allsvenska match för säsongen mot AIK. Säsongen började knackigt men efter förstärkning från bland annat Broberg och i Ajdarevic har höstsäsongen gått väldigt bra.

– Jag får i läxa till nästa säsong att se till att vi får en lika bra start som vi avslutar våra säsonger, medger tränaren Axén.

Motståndarlaget AIK har en teoretisk chans att bli svenska mästare men då måste dom vinna mot ÖSK med flera mål samtidigt som Norrköping och Göteborg måste förlora sina matcher.

– AIK är tunga,  dom har ett enkelt bra  spel så att det är många saker vi lagt in i vår taktik sen får vi se vart vi hamnar, berättar Alexander bestämt.

ÖSK-truppen förbereder sig som bäst inför sammandrabbningen och laget verkar vara i bra form.

– Vi har många friska och många som är sugna på spela så konkurrensen om att var med i startelvan är stenhård, säger Alexander Axén

Biljetterna till matchen gick åt rekord fort och Örebro polisen uppskattar att runt 5000 AIK fans kommer att finnas på plats i Behrn arena idag.

– Det ska bli jättekul att tacka av alla som varit med och stöttat oss och förhoppningsvis får vi avsluta med en seger, säger Alexander.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.