Foto: SVT

”Sommar för mig är Bergslagen”

Uppdaterad
Publicerad

I SVT Örebros sommarserie #Solstolen har turen denna gång kommit till kändiskrögaren och livsnjutaren Carl-Jan Granqvist. Som gärna delar med sig av sina bästa sommartips. ”Sommaren för mig är Bergslagen, självklart”, säger han.

SVT Örebro träffar Carl-Jan Granqvist vid Måltidens hus i Grythyttan när han precis vinkat av årets universitetsstudenter, som fulla med unika kunskaper går ut i yrkeslivet inom hotell- och restaurangbranschen.

Han är mannen som vet hur man njuter av tillvaron och hur en sommar bäst skall paketeras.

#solstolen

– Sommaren för mig är Bergslagen, självklart. Var ska man annars vara? Sjöar, glitter, väldigt mycket god mat och vänner!

Bäst trivs han om sommaren hemma på sin herrgård. Men blir det en resa eller två är hemkomstens ritualer väl planerade. Vill du veta vilka de är? Hör Carl-Jan Granqvist själv berätta i #Solstolen.

Det här är #Solstolen

Sommaren. Där har ni den röda tråden i SVT Örebros sommarserie #Solstolen.

I den sätter vi rikskändisar, både från Örebro län och som är på tillfälligt besök här, för att prata om just sommaren. När kändisen suttit i stolen ska den signeras med en autograf.

Serien kommer du kunna följa under sommaren i våra sändningar och på webben.

I slutet av sommaren kommer vi att utse sommarens bästa tittarbild. Den personen kommer att vinna #Solstolen med alla kändisarnas autografer.

Glöm inte att mejla in dina bästa sommar- eller nyhetsbilder till: orebro@svt.se

Tyck gärna till i sociala medier under hashtag #solstolen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

#solstolen

Mer i ämnet