Sverigeexklusiv spelning av Hardwell på Bråvalla Foto: TT-Nyhetsbyrån

Hardwell en av fyra nya akter till Bråvalla

Uppdaterad
Publicerad

Fyra nya DJ-akter presenterades av festivalarrangören idag. Hardwell, Galantis, Felix Jaehn och Alan Walker. För de två förstnämnda är det enda sverigespelningarna i år.

Hardwell presenteras i pressmeddelandet som en av de stora i genren. Han har bland annat utnämts till världens bästa DJ i DJ Magazines top 100 DJs 2013 och 2014.

Galantis är från Sverige och har haft spelningar över hela världen. Gruppen består av Christian Karlsson och Linus Eklöw och har samarbetat med till exempel Madonna, Icona Pop, Katy Perry och Britney Spears.

Tyska Felix Jaehn slog igenom med en remix på OMI:s låt Cheerleader och håller på med ett album som ska släppas i år. Alan Walker från Norge tippas bli Skandinaviens nästa stora DJ-export. Han har med låten Fade legat på Spotifys topp 50-lista.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Bråvallafestivalen i Norrköping

Mer i ämnet