Flygande start för Vita Hästen i allsvenskan

Vita Hästen i Norrköping har fått en flygande start i återkomsten till hockeyallsvenskan, med två segrar på två matcher. Igår kväll segrade de hemma mot Björklöven.

På kansliet märker man definitivt av ett ökat hockeyintresse, inte minst på den stora efterfrågan på biljetter.

Vita Hästen tippades av många experter att hamna i botten av tabellen. Hockeyprofilen Håkan Södergren sa på upptaktsträffen att Vita Hästen har en trupp med spelare som inte haft någon annanstans att ta vägen.

Men norrköpingslaget har överraskat i och med seger mot de tippade topplagen Västerås och Malmö. Och kanske tror supportrarna att en ny storhetsperiod gryr redan nu.

Målvaktslegendaren Conny Gyllander ser inget syfte med att de tvunget ska ha kvar fötterna på jorden.

Och det blev alltså vinst på onsdagskvällen. Den tredje för Vita Hästen i kväll hemma mot Björklöven.

Efter en mållös första period satte Hästens Tobias Liljendahl matchens första mål på passning drygt 13 minuter in i andra perioden.

Sex minuter senare kommer Vita hästens andra mål, rakt i krysset Riley Armstrong, 0-2 till Norrköpingslaget.

Och framgången fortsatte 8.30 in i tredje perioden satte Justin Donaaati 3-0