Robbie Williams. Foto: BBC

Stora akter klara för Bråvalla

Uppdaterad
Publicerad

Robbie Williams, Calvin Harris och Muse. Det är de första akterna som nu är klara för Bråvalla festival i Norrköping i sommar.

Popikonen Robbie Williams har bland annat sex album bland de 100 bäst säljande genom tiderna i Storbritannien. Han besöker Bråvallafestivalen nästa sommar i samband med en turné.

Hyllad dj

Calvin Harris är en skotsk dj och producent med hitlåtar som We found love och Outside, i vilka han samarbetat med Rihanna och Ellie Goulding.

Bråvallafestivalen i Norrköping

Han utsågs nyligen till Best Electronic Artist vid MTV European Music Awards.

Tredje året

Det brittiska rockbandet Muse är kända för sina spektakulära scenshower. Bandet bildades i mitten av 1990-talet och kombinerar genrer som progessiv rock, elektronika och klassisk musik.

Bråvalla festival arrangeras för tredje gången och äger rum i Norrköping den sista helgen i juni. Under varje dag den här veckan kommer festivalarrangören FKP Scorpio att släppa fler band.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Bråvallafestivalen i Norrköping

Mer i ämnet