”Då vårat land omges till stor del av vatten och Sverige är beroende av att transporter fungerar så kommer här en bild,” skriver Torbjörn Fyhr till sin #minsverigebild som vi ficka på mejlen. #dinröst #Gotland #vatten #hav Foto: Torbjörn Fyhr

Tittarnas bilder av Östergötland, Sörmland och Gotland

Uppdaterad
Publicerad

Vill du att din bild av Sverige spelar en roll i riksdagsvalet? Ta en bild och dela den via SVT:s nya satsning #minsverigebild på sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram.

SVT kommer att dela många av bilderna socialt och via vår valsajt. Några av alla bilder kommer också att visas i flera av SVT:s valprogram som gästas av politiker och som sänds i augusti och september.

– Vi vill veta hur svenska folket år 2014 ser på sitt land. Hur ser Uppsala-studenten Sagal på Sverige? Hur ser pensionären Bertil på Sverige? Eller egenföretagaren Marianne? säger Johanna Rudbäck, en av redaktörerna för SVT:s sociala satsning #dinröst.

#Minsverigebild

”Hoppas att det blir en fotofylld sommar”

Varje vecka väljer redaktionen ut en av bilderna som trycks på en canvastavla och skickas till fotografen.

Du deltar genom att dela din bild på sociala medier med hashtaggen #minsverigebild. Skriv vad bilden betyder för dig och var den är tagen. Du kan också mejla din bild till minsverigebild@svt.se.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

#Minsverigebild

Mer i ämnet