Två döda i bilolyckor

Uppdaterad
Publicerad

Två unga män dödades i trafikolyckor i Skåne i natt. En 17-årig pojke blev påkörd i Bjuv, och en 20-åring som gick på motorvägen söder om Landskrona.

17-åringen fördes till sjukhuset i Helsingborg efter olyckan strax efter klockan ett natten till lördagen, skriver polisen på sin hemsida.

Bilföraren förhördes under natten och han är inte misstänkt för brott, säger inre befälet vid Helsingborgspolisen som dock inte hunnit få rapport om vad föraren har sagt.

En 19-åring fick bland annat ett armbrott vid samma olycka. 19-åringen fick också vård på sjukhuset i Helsingborg. Hans skador är inte livshotande enligt polisen.

Gick på motorvägen

20-åringen gick på motorvägen söder om Landskrona och blev under natten påkörd av en bilist. Det var backspegeln som träffade honom.

Ambulansen som kom till platsen hittade en död man på motorvägen. Den 20-årige mannen bodde i närheten av olycksplatsen.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.