Foto: Bildbyrån

Forsberg stannar i Redhawks

Uppdaterad
Publicerad

Malmö Redhawks har gjort klart med Christoffer Forsberg. Den 21-årige forwarden som var på lån från Färjestad under den gångna säsongens andra hälft blir kvar i Skåne och har skrivit på ett ettårskontrakt med Redhawks.

– Det är en brakompletteringsspelare som kan spela både som center ochytterforward. Han visade under kvalspelet att han håller hög klassoch han kan redan vårt spelsystem på ett bra sätt, säger MalmöRedhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Christoffer Forsberg anländer till Malmö ieftermiddag och kör igång försäsongsträningen med resten av lagetdirekt i morgon.

– Det är jätteroligt att varakvar i klubben. Till den kommandesäsongen ser jag fram emot att köra stenhårt med Malmö Redhawks iSHL under hela säsongen, säger Christoffer Forsberg själv.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.