Foto: TT

Malmö kan öppna gamla stadion för Zlatan

Publicerad

Många är de som vill få en biljett när Zlatans PSG kommer till Malmö för att möta Malmö FF. Ett alternativ kan vara att se matchen på storbildsskärm.

Den 25 november kommer PSG till Malmö för att spela i Champions League mot MFF. Zlatan Ibrahimovic är då tillbaka i sin hemstad, förutsatt att han är kvar i den franska storklubben. Matchen kommer givetvis vara slutsåld, men nu skriver sydsvenskan.se att fler än de 20.000 som ryms på Swedbank Stadion kan komma att få se matchen.

Fritidsförvaltningen i Malmö kan nämligen tänka sig att öppna portarna till gamla Malmö stadion och visa matchen på storbildsskärm.

– Ja, den tanken har dykt upp hos oss. Jag har faktiskt medarbetare som kikar på vilka möjligheter som finns. Men det är säkert komplext att genomföra, vi vet inte hur det ser ut med sändningsrättigheter, säger Johan Hermansson, Malmös fritidsdirektör, till Sydsvenskan.

Hermansson är även öppen för andra lösningar.

– Vi får vara ödmjuka och tänka om det finns andra där ute som också kan tänka sig att genomföra något, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.