Ett uppklippt stängsel och kringflyttade båtar var vad polisen möttes av när de kom till ett industriområde i Hovmantorp, där båtmotorer troligen var vad inbrottstjuvar var ute efter. Foto: Arkivfoto/SVT

Nattligt inbrott i Hovmantorp

Publicerad

Båtmotorer kan ha varit det som någon eller några hade för avsikt att stjäla natten till söndagen i Hovmantorp.

När polisen kom till ett industriområde i Hovmantorp, där det finns båtar och båtmotorer, möttes de av ett uppklippt stängsel, olika slags verktyg som bultsaxar och andra redskap, en bil som stod parkerad med bagageluckan öppen, men inga människor på plats, just där.

När polisen sedan började söka i området hittade man några personer som försökte gömma sig i terrängen intill där båtarna och båtmotorerna fanns.

Vad som stals vid inbrottet som ägde rum strax efter midnatt natten till söndagen är fortfarande oklart, likaså om de personer som polisen hittade intill området har något med saken att göra.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.