Foto: Privat

Bronspeng till herrarna i bowling-VM

Uppdaterad
Publicerad

En bronsmedalj i femmannaspelet, och bra individuella prestationer. Joachim Larsson från Tranås är nöjd med Sveriges insats i Abu Dhabi.

Bowling-VM i Abu Dhabi är färdigspelat och Joachim Larsson är på väg hem till Tranås. Och han är väldigt nöjd med lagets insats.

– Vi gör ett väldigt, väldigt bra VM. Vi tar en bronsmedalj i femmannaspelet, och femteplatser i både singelspelet och tvåmannaspelet, säger Joachim Karlsson.

Debutant i VM-sammanhang

Joachim Karlsson spelar för Team Clan i Nässjö och kommer från Tranås. Det är första gången han var med och spelade i VM.

– Om man ska hårdra det är jag 15:e bästa spelaren i världen, efter all-eventet. Det får man ändå se som en otroligt bra bedrift som debutant. Jag är nöjd med mitt spel, och att jag kunde hålla ihop spelet så bra i så många serier på så många dagar, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.