J-Södrabasen: Vi spelade bra!

Uppdaterad
Publicerad

Att gårdagens superettamatch mellan J-södra och Syrianska kan ha varit fixad ger en besk eftersmak åt hemmalagets segerglädje.

– Att vinna med 4-0 hemma mot Syrianska är ingen sensation. Vi har spelat bra hemma och vunnit flera hemmamatcher med stor målskillnad, säger en besviken J-södraordförande Sune Lantz.

Han var själv upptagen med annat och såg därför inte hemmamatchen mot Syrianska men enligt de rapporter har fått var det inget i spelet som tydde på att motståndarna medvetet släppte in fler mål än nödvändigt.

– Jag hoppas att det är falskt larm men också misstankar är bedrövliga och svärtar ner den segerglädje vi kände efter bra spel i gårdagens match.

Samtidigt säger pekar han på att fixade matcher och spel om målskillnader är ett av fotbollens snabbast växande problem.

– Det är bra att Fotbollförbundet utreder, säger Sune Lantz.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.