Viktor Elm förväntansfull inför spel i Kalmar FF

Uppdaterad
Publicerad

Viktor Elm återvänder till Kalmar FF, det presenterade klubben på en presskonferens på måndagskvällen.

– Det känns väldigt roligt att vara här i Kalmar igen. Jag ska göra allt jag kan för att hjälpa Kalmar FF till fina tabellplaceringar, säger Viktor Elm.

Den 29-årige mittfältaren började spela för Kalmar 2006 och lämnade klubben när man tog hem SM-bucklan 2008. Sedan dess har han spelat i de holländska klubbarna Heerenveen och AZ Alkmaar.

Göra komplett

Mellanbrorsan Elms come back innebär att de tre bröderna nu återförenas i samma lag. Storbror David lämnade Elfsborg för Kalmar 2013 och lillebror Rasmus återvände i januari i år efter spel i först Nederländerna och därefter Ryssland.

– Vi kände att vi var tvungna att göra brödratrion komplett. Det har varit ett hårt arbete och det känns skönt att vi fått hem Viktor, säger Thomas Andersson Borstam, sportchef.

Tränar på ett annat sätt

När det gäller formen så säger Viktor Elm att han är bättre rent tekniskt nu.

– Jag tror att jag är bättre rent tekniskt nu än tidigare, men fysiken är inte lika bra. Man tränar på ett annat sätt i Holland.

Kontraktet är skrivet på fyra år.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.