Äldre man knivhuggen i benet

Uppdaterad
Publicerad

Vid femtiden i morse fick polisen larm om att en man fått en kniv i benet. En kvinna är gripen misstänkt för brottet. Mannen och kvinnan ska enligt polisen ha en relation.

Under lördagsmorgonen vid femtiden fick polisen in larm om att en man fått en kniv i benet. En förundersökning gällande försök till mord alternativt dråp inleddes.

– Offret är en äldre man och han fördes till sjukhus. Jag har ingen information om hans läge just nu, säger Albin Näverberg vid Stockholmspolisen.

Vid 05:41 genomförde polisen dörrknackning i området och vid 08:00 rapporterade polisen om att en kvinna är gripen misstänkt för brottet.

– Det ska finnas någon form av relation mellan den äldre mannen och kvinnan, mer än så kan jag inte säga om det. Utöver det kan jag meddela att anhöriga till mannen ännu inte har blivit underrättade, säger Albin Näverberg.

Händelsen har ägt rum i en lägenhet. Lägenheten är avspärrad och teknisk utredning pågår.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.