Den borttappade nallen.

Han delade borttappad nalle på Facebook

Uppdaterad
Publicerad

Har du tappat bort en nalle vid Norr Mälarstrand?

Hasse Rydahl var på sin båt vid Norr Mälarstrand när han plötslig såg en borttappad nallebjörn flyta förbi båten.

– Den låg i vattnet och plaskade, så jag plockade upp den och såg att den var i ganska fint skick. Jag tyckte synd om den. Då tänkte jag att man måste ju prova hur det här fantastiska Facebook fungerar. Tydligen väldigt bra, säger Hasse Rydahl.

Hans inlägg på Facebook har fått över 3700 delningar för tillfället, och fått flera kommentarer. Han hade inte förväntat sig att inlägget skulle få så stort genombrott. Till och med Söderortspolisen har delat inlägget på sin Twitter-sida.

– Jag blev förvånad. Jag har inte haft tillgång till Facebook på några dagar. Sen ringde en person och berättade att jag låg uppe på 3000 delningar. Det är fantastiskt!

Svt nyheter Stockholm: Varför valde du att dela den på Facebook?

– Man har ju varit liten själv och haft syskon som blivit jätteledsna när de tappat bort sitt favoritgosedjur. Så varför inte ta sig tiden att lägga upp den, tänkte jag?

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.