Foto: TT

Grov misshandel på fest i Hållsta

Uppdaterad
Publicerad

Tre personer i 20-årsåldern fick föras till sjukhus efter att ha utsatts för grov misshandel på en fest utanför Eskilstuna på fredagskvällen.

En fest i Hållsta utanför Eskilstuna fick ett blodigt och våldsamt slut.

Tre män i yngre 20-årsåldern hamnade i bråk med en grupp okända gärningsmän som hade tagit sig till festlokalen. Misshandeln skedde utomhus och rubriceras som grov.

– Två av målsägande hade fått sparkar och slag mot ansiktet, även när de låg ner och blödde. Den tredje målsäganden fick ett slag mot ansiktet så att det började blöda, säger Tobias Persson, vakthavande polisbefäl vid Sörmlandspolisen.

Ingen gripen

Polisen larmades om bråket vid 22.30-tiden på fredagskvällen, när patrullen kom fram till platsen hade gärningsmännen avlägsnat sig. Det är oklart varför bråket uppstod och vilka personer som gav sig på de tre männen. En av de skadade fick föras till Mälarsjukhuset med ambulans, de övriga två skjutsades till sjukhuset i polisbilen. Ingen person har gripits för händelsen.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.