Foto: Arkivbild/SVT

Målvaktsduo fortsätter i United

Uppdaterad
Publicerad

Eskilstuna United förlänger kontrakten med målvakterna Emelie Lundberg och Emelie Almesjö.

Emelie Lundberg kom till United inför säsongen 2009 och har spelat för klubben sedan dess, med undantag för en halv säsong i KIF Örebro.

– Det känns bra att förlängt mitt avtal. Jag trivs i klubben och känner att jag fortsätter att utvecklas precis som jag vill, säger Emelie Lundberg i en kommentar.

Emelie Almesjö kom i sin tur till Eskilstunaklubben inför årets säsong och har i år spelat 15 matcher från start i Damallsvenskan.

– Det känns väldigt bra att ha skrivit på för ett till år med United. Jag ser det som en bra möjlighet att fortsätta utvecklas i en bra fotbollsmiljö och med bra spelare runt omkring mig, säger hon i ett uttalande.

Almesjös kontrakt sträcker sig över säsongen 2015, medan Lundberg har skrivit på till och med säsongen 2016.

Eskilstuna Uniteds tränare och sportchef Viktor Eriksson säger i en kommentar att förlängningarna innebär att klubben har ”en gynnsam konkurrenssituation på målvaktsposten”.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.