Carlsson slutar som sportchef

Publicerad

Michael Carlsson väljer att sluta som sportchef i VSK Bandy. Istället ska han ägna sig åt sitt företag och familjen. Nu kan den före detta spelaren Ted Andersson bli aktuell som ny sportchef.

Michael Carlsson slutade som spelare 2011 ochtog då över som sportchef. Men nu väljer han att kliva av sitt uppdrag.

– Han har startat ett företag och även fåttbarn som han vill ägna mer tid med. Och jag har full respekt för Michaelsbeslut, säger klubbchefen Michael Campese.

Ingen akut jakt

Carlssons beslut kommer inte som någonöverraskning. Klubben har fört en dialog under en längre tid och vid detsenaste mötet kom Michael Carlsson fram till att han väljer att sluta. Mennågon akut jakt på en ersättare blir det inte.

– Vi har en stark organisation med bra tränareoch ledare. Vi håller på att se över organisationen och se hur vi ska lösa det,säger Campese.

Har ni något namn på vem som kan ersättaCarlsson?

– Ted Andersson, som slutade som aktiv förrasäsongen, och är brandman i dag är ett namn. Vi håller på att hitta en lösning pådet, säger Michael Campese.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.