Formstarkt Karlskoga vann igen

Bik Karlskoga tog en övertygande seger hemma mot Asplöven på torsdagen. Laget verkar ha hittat formen. Matchen slutade 3-1 till Karlskoga.

Första perioden blev mållös men i andra tog Karlskoga tag i matchen. Inför tredje och sista perioden hade laget en 2-0 ledning.

Det var Gustav Thorell som ordnade första målet efter en kvart in i den andra perioden. Två minuter senare spelade Adam Åkesson fram pucken till Johan Nilsson som ordnade 2-0 till Bik Karlskoga. Severi Sillanpää satte tredje och sista målet två minuter in i tredje perioden.

Därmed ligger Karlskoga på nionde plats i tabellen på 22 poäng.