Foto: TT

Landslagsmeriterad back till Örebro

Uppdaterad
Publicerad

Örebro Hockey fortsätter att förstärka truppen inför kommande säsong. Nu är det klart att man värvar backen Stefan Johansson från SHL-konkurrenten HV 71.

Med åtta landskamper för Tre Kronor, 203 matcher i SHL för AIK och nu senast HV 71, anländer backen Stefan Johansson till Örebro Hockey.

– Vi är jätteglada över att vi kunnat lösa Stefan från sitt kontrakt i HV71. Han har haft en lite trög säsong i år men innan det har han spelat fantastiskt bra i AIK och Tre Kronor. Det är en mycket intressant back och en spelare i helt rätt ålder, säger General Manager Pontus Gustafsson i ett pressmeddelande.

Samtidigt står det klart att en annan back, Daniel Sondell, lämnar Örebro Hockey. Sondell, som svarade för en stark säsong i SHL, fortsätter karriären i schweiziska klubben Zug.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

SHL

Mer i ämnet