Logi Valgardsson, till höger. Foto: TT

Landslagsman till ÖSK

Uppdaterad
Publicerad

ÖSK Fotboll värvar 26-årige isländaren Logi Valgardsson. 26-åringen kommer närmast från norska Sogndal och har representerat det isländska landslaget ett flertal gånger.

–  Logi Valgardsson har sedan tidigt i höstas legat högt på vår prioriteringslista så det känns väldigt bra att vi nu har landat detta. Vi har en tydlig plan för hur vi vill bygga laget och det här är en mycket viktig pusselbit, säger Alexander Axén, huvudtränare, i ett pressmeddelande.

Valgardsson har en fin säsong bakom sig där han hamnade på en delad tredjeplats i assistligan i Tippeligan. Valgardsson spelade 46 matcher för IFK Göteborg under säsongerna 2011-2013.

Nu återstår endast en läkarundersökning innan han kan ansluta till ÖSK som just nu befinner sig i Portugal för deltagande i Atlantic Cup.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

allsvenskan 2015

Mer i ämnet