Örebro tappade segern på övertid

När klockan tickade upp på 90 minuter såg det ut som att Örebro SK skulle ta alla tre poäng med sig från Grimsta. Men så blev det inte.

Kalle Holmberg satte 2-1 med en praktträff i den 89:e minuten. 5 minuter senare placerade Dardan Rexhepi in kvitteringen för Brommapojkarna från straffpunkten och Örebro fick bara med sig en poäng.

Fjärde målet för Hasani

Måltjuven Shpetim Hasani hade tidigare rundat målvakten och satt 1-0 för Örebro i den första halvleken. Det var Hasanis fjärde mål på fem matcher. Brommapojkarna kvitterade i början av den andra halvleken genom Gabriel Petrovic fint framspelad av Rexhepi. Samma Rexhepi som senare först blev fäld och sedan tog hand om straffen på egen hand.