• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Örkelljunga i Örkelljunga kommun, Skåne län. Det brinner i en industrifastighet i centrala Örkelljunga. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad.

Foto: arkivbild

Stökig natt i länet

Uppdaterad
Publicerad

En taxichaufför misshandlades efter en färd till Gottsunda. De tre gärningmännen blev kort därefter gripna.

Det var stökigt på flera håll i länet under natten till måndagen. Vid 21-tiden i går kväll greps två män som färdades i en stulen bil i Enköping. Männen var drogpåverkade.

Strax före 01 i natt sågade någon hål i taket till en butik i Månkarbo. Inbrottet fullföljdes inte. Polisen tror att den som försökte ta sig in blev skrämd av att larmet gick.

En inbrott skedde även på ett konditori i Uppsala. Det upptäcktes vid 04-tiden i morse. Någon hade försökt bryta upp kassaskåpet, men inte lyckats.

Misshandlad taxichaufför

Vid 03 greps två män och en kvinna i Gottsunda, misstänkta för att ha misshandlat en taxichaufför. Det var efter en färd med taxi från stan som kunderna vägrade betala och istället misshandlade chauffören. Polisen spårade med hund och de tre personerna greps i en lägenhet. De kunde inte förhöras eftersom de var för påverkade.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.