Dela din kärleksberättelse #minkärlek Foto: SVT Grafik

SVT Nyheter Uppsala uppmärksammar kärleken

Uppdaterad
Publicerad

Alla hjärtans dar närmar sig med stormsteg. Just därför vill vi på SVT Nyheter Uppsala lätta upp vintermörkret med kärlek, massor av kärlek!

Kommande vecka får ni bland andra träffa Kai, krigsbarn från Finland, som inte hade sett sin barndomsvän Monica på 30 år. Men plötsligt dyker hon upp i Kais drömmar igen... Vi pratar med barn om kärlek, intervjuar Knivstabor om skilsmässor och breddar kärleksbegreppet med hjälp av forskare.

Dela din kärleksberättelse

Men vad vore en kärleksvecka utan era berättelser? Har du ett förhållande på distans? Lever du ensam, frivilligt eller ofrivilligt? Hur träffade du din partner? Tycker du att kärleken är överskattad, eller kanske underskattad?

#minkärlek

Ingen historia, åsikt eller betraktelse är för liten – dela din berättelse med oss! Tagga #minkärlek i sociala medier eller mejla till uppsala@svt.se

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

#minkärlek

Mer i ämnet