BIK Karlskogas segersvit bruten

Det blev ingen femtonde seger på raken för BIK Karlskoga.

Oskarshamns första mål kom i första periodens tionde minut av Morten Poulsen. Under andra periodens fem första minuter skulle det följa ytterliggare två mål av Oskarshamn genom Evan McGrath och Luca Caputi.

Det dröjde till matchens 33 minut innan Karlskogas första mål kom genom Daniel Wessner. Nästa mål kom i 51:e minuten och gjordes av Jesper Olofsson.

När det bara var någon minut kvar av matchen tog Karlskoga ut målvakten men det hjälpte tyvärr inte utan Oskarshamn hann göra ännu ett mål 5 sekunder innan avblåsning. Därmed fastställdes slutresultatet till 2-4.

Detta betyder att Karlskogas fina segersvit med 14 vunna matcher är bruten.