Foto: Privat

Brännskadades på semestern

Publicerad

En trasig varmvattenberedare gav Marie Pettersson brännskador under sin semester i Qatar.

Marie Petterson från Årjäng fick det lite för hett om fötterna på sin semester i Qatar. När hon gick in i badrummet vid poolområdet vid huset där hon och hennes man bor upptäckte hon försent att hon stod i skålhett vatten. Det visade sig att en varmvattenberedare hade sprungit läck. Marie Petterson fick brännskador på båda fötterna.

– Det gör så ont så jag har gråtit en stund, har is under fötterna och jag fick en salva av ambulanspersonalen, skriver Marie Petterson när vi får tag på henne i Qatar.

Marie Pettersson och hennes man kom till Qatar den 15 november och har en knapp vecka kvar av semestern

– Vi får se hur man tar sig fram med blåsorna som lär komma, känns ju som att det blir svårt att strosa runt och se saker, på fredag skulle vi ut med båt men jag kanske kan stoppa fötterna i två kylbagar, skriver Marie till Värmlandsnytt.

– Skämt å sido, man vet ju att man ser vidden av brännskador först efter nåt dygn. Skulle vara sorgligt att inte få se mer av landet när vi äntligen tagit oss hit, skriver hon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.