Dags för final nummer 2

Uppdaterad
Publicerad

I kväll tar Färjestad emot Skellefteå i Löfbergs Arena.

– Vi kommer att bygga vidare på vår andra period uppe i Skellefteå som vi tyckar att vi fick lite bättre Styrning på Skellefteå. Sen kommer vi att göra allt vi har gjort bra tidigare i slutspelet ännu bättre, säger Färjestads tränare Leif Carlsson

Under förmiddagens matchvärmning saknades Joakim Hillding, men Färjestads pressinformatör Jörgen Kalitzki berättar för Värmlandsnytt att Hilding kommer till spel ikväll.

Även om det kan vara en lång väg att gå till guldet för Färjestad, så finns det dom som går riktigt långt för att se finalen ikväll.

Matz Rapp från Filipstad fann det så pass osannolikt att FBK skulle gå till final att han i ett svagt ögonblick dristade sig till att lova att gå hela vägen till en match om de gjorde det. Idag var det dags att knata – vi träffade honom efter drygt halva vägen.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.