Foto: Arkiv.

Fick näsan avslagen

Publicerad

Polisen grep bland annat två personer som misstänks för misshandel under Fryksdalsdansens sista dag.

Polisen rapporterar om en ganska lugn avslutning av Fryksdalsdansen. Men vid midnatt greps en 29-årig man efter att han skallat en annan man så att näsbenet gick av. Han togs med till polisstationen för tillnyktring och anhölls sedan misstänkt för misshandel.

Under natten fick polisen också in uppgifter om att en 28-årig man som omhändertagits för fylleri också varit inblandad i ett bråk tidigare under kvällen. Han ska då ha slagit en annan person med flera knytnävsslag mot huvudet. 28-åringen anhölls också under natten.

I övrigt rapporterar polisen om att 5 800 personer besökte Fryksdalsdansens sista kväll. Utöver de två misshandelsfallen så omhändertogs åtta personer för fylleri. Fyra brott mot alkohollagen har rapporterats och dessutom en förgripelse mot tjänsteman. I övrigt har nio personer fått böter för olika brott.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.