Fyrhjuling nära att köra på barnvagn

Publicerad

Två personer som sent igår kväll var ute och gick med barnvagn i Arvika fick en obehaglig överraskning.

Det var strax före halv tolv på natten som paret var ute och gick på Graningevägen i Arvika. Det var mörkt ute och de hade tänt ficklamporna på mobiltelefonerna för att synas i mörkret. Trots det höll de på att bli överkörda av en fyrhjuling.

– De har berättat att den kom vinglandes i hög hastighet mot dem. De fick slänga sig för att inte bli påkörda och det var väldigt nära att fyrhjulingen rammade barnvagnen, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl på polisen.

Vill ha hjälp

Föraren av fyrhjulingen försvann sedan från platsen, men fordonet påträffades senare av polis. Eftersom registreringsskylarna var avskruvade vet man i nuläget inte vem ägaren är. Men polisen vädjar till allmänheten att höra av sig med iakttagelser av fyrhjulingen, som var blå med svarta inslag.

Uppgifter kan lämnas till polisen på 114 14.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.