Puttepanelen tipsar om spelningar idag

Uppdaterad
Publicerad

Erik Segerpalm och Veronica Sjöblom tycker till om vad som var bäst och sämst på festivalen. De tipsar också om vad festivalbesökarna inte får missa i programmet på fredagen.

Värmlandsnytts Puttepanel tar nya tag på festivalens andra dag och utvärderar vad som hänt hittills i Mariebergsskogen i Karlstad. Panelen består av Erik Segerpalm, nöjesreporter på Värmlands folkblad, och Veronica Sjöblom, som bevakar festivalen för Nya Wermlands-tidningens räkning.

– Bäst igår var vädret och publiksuccén, säger Erik Segerpalm.

Putte i Parken 2014

Det kom lite olika uppgifter om publiksiffrorna igår, polisen uppgav att det var uppskattningsvis 10 000 personer som mest på plats på området, medan festivalgeneralen Niclas Lagerstam uppgav att det var cirka 13 000 personer i publiken under spelningen med Stiftelsen.

– Jag håller med Erik, bäst igår var alla glada människor, säger Veronica Sjöblom.

Tips till festivalbesökarna

Dagens tips till publiken är två. Att Veronica ser fram emot Linnea Henriksson förstod vi redan i gårdagens panel, men hon har ett annat tips också.

– Ken Ring. Det ska bli kul att se vad han hittar på och vad det blir av den spelningen, säger hon.

– Man vet ju inte riktigt vad man får där. Det kan bli jätteinspirerat och det kan också bli kalkon, säger Erik Segerpalm.

– Han är ju skandalomsusad. Jag hoppas att han har vaknat på rätt sida.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Putte i Parken 2014

Mer i ämnet