Rattfylleri och trafikolyckor

Uppdaterad
Publicerad

En man stannade för att hjälpa en rattfyllerist som kört av vägen. Under tiden körde en annan onykter man in i hans bil.

Det var strax efter 23-tiden under fredagskvällen som en rattfull 22-årig man körde av vägen vid Örsholmsleden i Karlstad och totalkvaddade bilen mot ett träd. En förbipasserande stannar då till för att hjälpa 22-åringen.

– Han ställer sin bil vid sidan av och då kommer en tredje bil som kör in i hans bil, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl hos Värmlandspolisen.

Även den föraren, en 25-årig man, var onykter. Han klarade sig utan skador men 22-åringen fördes till Centralsjukhuset med lindrigare skador.

Stulna plånböcker och hot

En 21-årig man greps av ordningsvakter för att har stulit bland annat en plånbok och en mobiltelefon på ett nöjesställe i Karlstad. När han visiterades upptäckte man ännu en stulen plånbok. 21-åringen var vid 14-tiden fortfarande anhållen av polisen.

I Vålberg greps en man för olaga hot efter att han hotat att ta livet av sin fru. Den 54-årige mannen var alkoholpåverkad och han släpptes under lördagen efter att ha hörts av polisen.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.