Foto: arkiv

Silver för båda Karlstadslagen

Uppdaterad
Publicerad

Tre dagars strålande spel förbyttes i en svår sista dag i Elitserien i golf för Karlstads herrar. Herr- och damlaget slutade båda på silverplats.

– Vi vann silver men förlorade guld. Det är klart att många klubbar skulle vara glada att ha två elitserielag som tar silver men att tappa sista dagen som vi gjorde det känns surt. Hade det inte gått så bra dagarna innan så hade det kännts annorlunda naturligtvis, säger tränaren Fredrik Eliasson.

Efter tre dagar med bra golf så såg det ut som att de regerande mästarna i herrlaget skulle få fortsätta vara herre på täppan med en ledning på nio slag.

– Vi tappade det. Vi spelade för dåligt helt enkelt. Det är svårt att svara på vad som gick fel. Det är så idrott är. Vi hade inget flyt och boogierna började trilla på, säger Fredrik Eliasson.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.