Avliden tonårspojke ej identifierad

Uppdaterad
Publicerad

Den tonårspojke som hittades medvetslös i Göteborg förra veckan och senare avled är fortfarande inte identifierad.

Det var natten till i onsdags förra veckan som en medvetslös tonårspojke hittades i Biskopsgården i Göteborg. Han hade hjärtstillestånd och fördes till Sahlgrenska sjukhuset. Pojken vårdades på intensivvårdsavdelningen men i fredags så avled han.

Polisen misstänker inget brott bakom dödsfallet. Nu jobbar polisen vidare med att identifiera pojken, något som de fortfarande inte har lyckats med.

Svårt att identifiera

Om tonårspojken är ett ensamkommande flyktingbarn som inte har registrerat sig kan det bli riktigt svårt med identifieringen. Då kan polisen behöva ta hjälp av bland annat Interpol.

Enligt källor på polisen så har områdespolisen i Biskopsgården i Göteborg gått omkring och visat ett foto på pojken för att se om finns någon som känner igen honom. Polisen hoppas även på att det ska komma in en anmälan på någon försvunnen person som stämmer överens med pojken. Men just nu så finns det ingen sådan och polisen säger att identifieringen kan komma ta väldigt lång tid.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.