ÅF anställer 50 i Norrbotten och Skellefteå

Publicerad

Luleå Teknikkonsultföretaget ÅF planerar att under 2015 anställa cirka 50 nya medarbetare vid sina befintliga kontor i Norrbotten och Skellefteå.

ÅF fortsätter sin expansion inom rör- och anläggningskonstruktion i norra Sverige. Då efterfrågan på konsulttjänster ökar inom industrin behöver man anställa fler teknikkonsulter, de skriver Affärer i norr på sin hemsida.

– ÅF har under sin långa tid på marknaden, arbetat upp ett stort förtroende hos sina kunder. Vi söker både erfarna och nyexaminerade ingenjörer med passion för teknik. En klar målsättning är dessutom att öka andelen kvinnor i organisationen, säger Richard Fåhraeus, marknadsområdeschef på ÅF.

Nya medarbetare behövs

Man har behov av nya medarbetare vid sina kontor, i Norrbotten och i Skellefteå. I Norrbotten har ÅF kontor i Kiruna, Gällivare, Pajala, Luleå och Piteå.

ÅF har cirka 7.000 medarbetare och 16.000 oberoende partners och specialister i sin verksamhet som är global. 2014 utsågs ÅF till Sveriges näst mest populära arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer, efter Google.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.