Liftkortspriser – hela listan

Uppdaterad
Publicerad

Slalom har blivit populärt igen. Många skidklubbar talar om en generationsväxling, och tillströmningen till slalombackarna har tagit fart på nytt.

Västerbotten har ett stort utbud av backar med olika svårighetsgrad, och även för den som inte kan lägga stora pengar på liftkort eller resor till fjällen kan på närmre håll hitta mindre skidanläggninar att välja mellan.

Västerbottensnytt har kollat priserna inför det stundande sportlovet. De angivna priserna anger en veckas åkning för vuxen respektive ungdom. Vid de flesta anläggningar åker barn under 7 år gratis om de har hjälm på huvudet.

Observera att många anläggningar erbjuder familjepaket som kan ge lägre priser än de som vi anger. En del orter har även hela paket som inkluderar boende som kan ge reducerade liftpriser.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.