Foto: Gif Sundsvall

Anfallare klar för Giffarna

Uppdaterad
Publicerad

Gif Sundsvall fortsätter förstärka truppen i jakten på att klara nytt allsvenskt kontrakt. Shpetim Hasani har skrivit på för 1,5 år i Sundsvall.

Den 32-årige anfallaren kommer närmast från den polska högstadivisionen och nu är han tänkt att stärka upp Giffarnas anfallsspel under hösten.

Shpetim Hasani, som har meriter från Kosovos landslag har även tidigare spelat i allsvenskan för Örebro. Där gjorde han 21 mål på två säsonger (en i allsvenskan och en i superettan) så det är en erkänt duktig målskytt Giffarna knutit till sig.

Shpetim Hasani beskriver sig själv som en fighter och så kallad boxspelare och säger att han var på väg till Sundsvall redan förra året.

– Hasani är en dokumenterad målskytt, det får han gärna fortsätta med här också säger Gif Sundsvalls klubbchef Urban Hagblom.

För bara några dagar sedan blev det även klart att Östersunds mittback Robert Hammarstedt kommer att spela för Gif Sundsvall under 2,5 år.

– Båda spelarna har varit aktuella för oss tidigare, den här gången löste det sig säger Urban Hagblom.

Han utesluter inte heller fler värvningar innan transferfönstret stänger.

– Vi har ju egentligen inte ekonomi för att värva, så det gäller att tänka klokt. Vi får se om vi lyckas med något fler förvärv säger Hagblom.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.